Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Burstner Nexxo Time T690


Camper Burstner Nexxo Time T690

U kunt u fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. De ruime garage is aan twee zijden toegankelijk, zo kunt u makkelijk bij uw spullen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Op de km-teller staat een stand van 29545. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera en stuurbekrachtiging.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale L-zit en draaibare voorstoelen. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler die in de camper is ingebouwd voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Slapen doet u op de twee aparte bedden die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Douche
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Midden-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Fietsenrek
✓ Hordeur
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Luifel

Radio / TV

✓ Televisie
✓ Televisiebeugel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ 2 aparte bedden

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Navigatie
✓ Huishoudaccu
✓ Electrisch bedienbare spiegels
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Cruisecontrol
✓ Camera
✓ Bagageruimte
✓ Airbag(s)
✓ Stuurbekrachtiging

Indelingen

✓ L-Zit