Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Burstner Nexxo T 687


Kom deze Burstner Nexxo T 687 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt slaapplaats aan 2 personen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling, op de teller staat een km-stand van 98737. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen , cruisecontrol , een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels en elektrisch bedienbare ramen.

In de praktisch, sfeervolle L-zit kunt u gezellig met elkaar eten en drinken. Centraal in de camper bevindt zich de midden keuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriesvak ingebouwd.

U zult de gemakkelijke instap van dit vrijstaande queensbed zeker waarderen. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel waar u zich heerlijk kunt opfrissen. Ook is de camper uitgerust meet een douchegelegenheid zodat u zich onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

De gemonteerde zonnepaneel geeft niet alleen een financieel voordeel maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank , de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp.


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Douche
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Midden-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Fietsenrek
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Luifel

Radio / TV

✓ Schotel
✓ Televisie
✓ Televisiebeugel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ Vrijstaand bed

Techniek en Veiligheid

✓ Zonnepanneel

Onderstel / Cabine

✓ Airbag(s)
✓ Bagageruimte
✓ Camera
✓ Cruisecontrol
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Electrisch bedienbare spiegels
✓ Huishoudaccu
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Stuurbekrachtiging