Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Burstner Nexxo Time T 690


Tevens is deze camper uitgerust met een handig fietsenrek,zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

Het onderstel is van het merk Fiat, met op de teller een km-stand van 67998. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruisecontrol, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit en draaibare voorstoelen. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriesvak ingebouwd.

De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan twee personen. In de badkamer waar deze camper over beschikt vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De verwarmde lucht wordt efficient verspreid via de ringverwarming.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma's kijken , dankzij de aanwezige televisie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Het zijn de details die deze camper verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, cabineverduistering, de buitenlamp en de licht metalen velgen.


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Douche
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Midden-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Fietsenrek
✓ Hordeur
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Lichtmetalen velgen
✓ Luifel

Radio / TV

✓ Schotel
✓ Televisie
✓ Televisiebeugel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ 2 aparte bedden

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Stuurbekrachtiging
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Startonderbreker
✓ Navigatie
✓ Huishoudaccu
✓ Electrisch bedienbare spiegels
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Cruisecontrol
✓ Camera
✓ Bagageruimte
✓ Airbag(s)
✓ Verduistering cabine

Indelingen

✓ Halve treinzit