Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Adria Compact SL Plus


Deze complete kampeerwagen is van het merk Adria.

Het onderstel is van het merk Fiat , op de teller staat een km-stand van 43519. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De inbouwkoelkast met vriesvak houdt u eten en drinken lekker koel.

Slapen doet u op de twee aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper , zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Televisie kijken tijdens uw vakantie is geen enkel probleem, deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper dankzij de hordeur geen last. Handig is ook de Fiamma cassetteluifel welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de plisse, de buitenlamp en de licht metalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

 


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Douche
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Midden-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Hordeur
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Lichtmetalen velgen
✓ Luifel

Radio / TV

✓ Schotel
✓ Televisie
✓ Televisiebeugel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ 2 aparte bedden

Techniek en Veiligheid

✓ Zonnepanneel

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Stuurbekrachtiging
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Navigatie
✓ Luchtvering
✓ Huishoudaccu
✓ Electrisch bedienbare spiegels
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Cruisecontrol
✓ Bagageruimte
✓ Airbag(s)
✓ Verduistering cabine

Indelingen

✓ Halve treinzit