Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Knaus Van I 600 ME


Deze Knaus Van I 600 uit 2013 is een praktische camper die een slaapplaats biedt aan 2 personen.

De camper is uitgerust met draaibare voorstoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels en elektrisch bedienbare ramen. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit en draaibare voorstoelen. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Slapen doet u op de twee aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust heeft u in de camper geen last van insecten. Afsluitend leggen wij graar nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de omvormer en de licht metalen velgen, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Camper maat 645 lengte  220 Breedte

Camper wordt in opdracht van klant verkocht !


Sanitair

Verwarming

Exterieur / Interieur

Radio / TV

Keuken

Slaapcomfort

Techniek en Veiligheid

Onderstel / Cabine

Indelingen