Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Burstner Nexxo T569


Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete camper van het bouwjaar 2016 met op de teller een km-stand van 26.000. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken.

De Fiat onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. 6 versnellingen. De Fiat is ondermeer uitgerust met rem en stuurbekrachtiging, startonderbreking, Multifunctioneel stuur, Airbags, Asr, Abs, Motor-airco, Dakairco.

Een gelegenheid om gezellig te zitten wordt gevormd door de halve dinette en twee draaibare pilotenstoelen met armleuningen. De keuken bevindt zich links naast de ingang en naast de keuken een hoge kast.

Het in de lengte geplaatste frans bed biedt ruimte voor twee personen.Onder het bed is voldoende opbergruimte. Naast het bed in de hoek is de natte cel waar u zich heerlijk kunt opfrissen bij de wastafel of kunt douchen, een cassettetoilet is aanwezig. 

Verder beschikt deze camper over het volgende:

Koelkast 104 l met vriesvak, 3 pits gasstel, groot Heki dakluik, Truma boiler-verwarmingsunit, camperramen met verduistering en hor, lage instap en extra brede deur en hordeur, radio/ cd met bluetooth en navigatie en monitor voor camera, camera, zonnedak, dakairco, zonnepaneel, luifel, Fietsdrager type lift en automatische schotel met tv


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Douche
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Hoek-opstelling

Verwarming

✓ Airconditioning

Exterieur / Interieur

✓ Dakluik Heki
✓ Hordeur
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Luifel

Radio / TV

✓ Schotel
✓ Televisie
✓ Televisiebeugel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ Frans bed

Techniek en Veiligheid

✓ Zonnepanneel

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Airbag(s)
✓ Camera
✓ Cruisecontrol
✓ Huishoudaccu
✓ Startonderbreker
✓ Stoel(en) Draaibaar

Indelingen

✓ Halve treinzit