Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Carado T344


Deze praktische Carado T344 is gebouwd in het jaar 2010. De camper heeft een lengte van 6 meter 90, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt slaapplaats aan 2 personen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Via de garage junt u ook van buitenaf heel gemakkelijk bij uw spullen komen. Garage is aan beide zijden toegankelijk.

Het onderstel is van het merk Fiat. op de teller staat een km-stand van 99000. onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over o.a. cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, ABS en airbags.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en een 3-pits kooktoestel. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet.

Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Deze camper is voorzien van een televisie zodat u ook tijdens uw vakantie televisie kunt kijken. Om via de satelliet te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. Van vliegen en insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Met de aanwezige zonnepaneel produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Aanvullende kenmerken zijn o.a. leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de cabine airco.


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Midden-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Fietsenrek
✓ Hordeur
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Luifel

Radio / TV

✓ Schotel
✓ Televisie
✓ Televisiebeugel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ Dwarsbed

Techniek en Veiligheid

✓ Lader
✓ Reservewiel
✓ Serviceluik
✓ Zonnepanneel

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Airbag(s)
✓ Bagageruimte
✓ Cruisecontrol
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Huishoudaccu
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Stuurbekrachtiging

Indelingen

✓ Halve treinzit