Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Carado T337


Deze praktische Carado T337 is gebouwd in het jaar 2017. De camper heeft een lengte van 6 meter 95, mag bestuurd worden met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw vakantiebagage is uitstekend bereikbaar via de grote garage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Op de teller staat een km-stand van 69427. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit met draaibare voorstoelen. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor. spoelbak en kraan. De boiler die in de camper is ingebouwd voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt u voldoende ruimte voor uw eten en drinken.

In de twee aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek, door het tussenstuk uit te trekken vormt u een twee-persoons bed. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. In de camper kunt u ook douchen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. De afwerking van deze Carado T337 bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank , leeslampjes, buitenlamp en een luifel


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Midden-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Fietsenrek
✓ Hordeur
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Luifel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ 2 aparte bedden

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Startonderbreker
✓ Huishoudaccu
✓ Electrisch bedienbare spiegels
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Cruisecontrol
✓ Bagageruimte
✓ Airbag(s)
✓ Stuurbekrachtiging

Indelingen

✓ Halve treinzit