Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Burstner Nexxo Time T 660 Summer


Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling, 130 pk. Op de teller staat een km-stand van 43763. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, stuurbekrachtiging en cabine airco.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit, draaibare voorstoelen en een langszitje. Centraal in de camper bevindt zich de midden keuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler die in de camper is ingebouwd voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het ruime in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. De badkamer bevindt zich naast het slaapgedeelte, hierin bevindt zich de wastafel waar u zich heerlijk kunt opfrissen. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd en is er een douche aanwezig.

Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper minder last van insecten. Aanvullend worden nog de airco cabine, plisse cabine, de leeslampjes, de televisiebeugel, de tv , de buitenlamp, de licht metalen velgen en de trekhaak onder de aandacht gebracht.

 

 


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Douche
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Hoek-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Hordeur
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Lichtmetalen velgen
✓ Luifel

Radio / TV

✓ Schotel
✓ Televisie
✓ Televisiebeugel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ Frans bed

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Trekhaak
✓ Stuurbekrachtiging
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Startonderbreker
✓ Navigatie
✓ Huishoudaccu
✓ Electrisch bedienbare spiegels
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Cruisecontrol
✓ Camera
✓ Bagageruimte
✓ Airbag(s)
✓ Verduistering cabine

Indelingen

✓ Halve treinzit