Camper Centrum Wezep
Rondweg 36
8091 XB Wezep
Tel: 085-0731665

Camper Burstner Solano T700


Kom deze Burstner Solano 700 eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan twee personen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Op de teller staat een km-stand van 65309. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels , stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Slapen doet u op de twee aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer, waar deze camper over beschikt vindt u een ingebouwde cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiente verwarming.

De camper is uitgerust met een hordeur. Met de aanwezige zonepaneel, kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit.


Sanitair

✓ Afvalwatertank (vast)
✓ Cassettetoilet
✓ Douche
✓ Schoonwatertank (vast)
✓ Toilet/wasruimte
✓ Achter-opstelling

Verwarming

✓ Ringverwarming

Exterieur / Interieur

✓ Fietsenrek
✓ Hordeur
✓ Dakluik groot
✓ Dakluik
✓ Buitenlamp
✓ Leeslampje
✓ Luifel

Keuken

✓ Boiler
✓ Gascomfoor
✓ Koelkast
✓ Vriesvak

Slaapcomfort

✓ 2 aparte bedden

Techniek en Veiligheid

✓ Serviceluik
✓ Zonnepanneel

Onderstel / Cabine

✓ ABS
✓ Stoel(en) Draaibaar
✓ Startonderbreker
✓ Huishoudaccu
✓ Electrisch bedienbare spiegels
✓ Electrisch bedienbare ramen
✓ Camera
✓ Bagageruimte
✓ Airbag(s)
✓ Stuurbekrachtiging

Indelingen

✓ Halve treinzit